Bătrân din vestul țării, dat afară din locuință, la 79 de ani! Motivul este halucinant

405

Un bărbat de 79 de ani a fost dat afară din locuinţa în care stătea cu chirie pentru că a îndrăznit să-i ceară proprietarului să încheie un contract de închiriere.

Bătrânelul stă acum cu toate lucrurile pe stradă, în faţa blocului nr. 9 de pe strada Fluturilor, nr. 10, în zona Fortuna.

Cazul său a fost prezentat pe Facebook şi constituie un veritabil strigăt de ajutor pentru serviciile specializate ale municipalităţii în primul rând, dar şi pentru alţi arădeni care pot şi doresc să-l ajute.

„De o săptămână, un bătrânel își face veacul cu toate lucrurile lui pe banca din fata blocului îndurând ploaie, căldură și țânțari.. Vorbind cu el, am înțeles că a fost aruncat pe stradă de un proprietar, pt că a îndrăznit să-i ceară contract de închiriere.. Trăiește din mila locatarilor și din ce își mai cumpără..Bătânelul are 79 de ani, pensie..curat.. într-o dimineața chiar își făcea pantofii cu cremă..
Nu se poate face ceva în legătură cu acest caz?
Chiar nu îl vede nimeni?Zona Fortuna , str fluturilor nr 10, bl. 9”, scrie un aradean pe pagina sa de Facebook. (sursă foto)

În aceeaşi măsură, ar trebui să se sesizeze şi autorităţile şi să-l ia la purecat pe proprietarul care până acum a încasat la negru banii de chirie de la cel pe care l-a dat afară.

sursa: newsar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ