Bate vântul schimbării la banca lui ASU

136

ASU Politehnica este pe punctul de a-și schimba antrenorului principal. Suporterii și totodată membrii cotizanți ai echipei vor vota joi pentru demiterea lui Sorin Brîndescu.

Rezultatele modeste ale nou-promovatei în startul campionatului au adus multă nemulțumire în rândul alb-violeților. Înfrângerea cu Luceafărul Oradea de sâmbătă a pus capac răbdării fanilor și au apărut tot mai multe voci contestatoare la adresa antrenorului Sorin Brîndescu. Acesta și-a anunțat deja disponibilitatea de a renunța la funcția deținută în cadrul clubului, dar o decizie finală va fi anunțată zilele viitoare.

Hotărâtoare vor fi pozițile celor care sunt membrii cotizanți ai clubului. Pe de o parte UPT își va anunța marți poziția vizavi de susținerea lui Brîndescu, iar joi este anunțată o ședință a suporterilor în care va fi votată păstrarea acestuia în funcție.

Cu doar 8 puncte în primele 9 etape, ASU este ocupanta locului 17 al clasamentului dintr-un total de 20 de echipe din Liga 2. Poli a obținut două victorii și două remize. În următoarea etapă, cea cu numărul 10, Politehnica va juca în deplasare, la CS Afumați (jud. Ilfov), sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 11.

 

LĂSAȚI UN MESAJ