Bătaie în stradă între doi tineri din vestul țării! Care este starea lor

224

Doi tineri s-au luat la bătaie şi s-au tăiat cu cuţitele lângă Piaţa Ioşia, miercuri după-amiază. Bătăuşii, aflaţi într-o stare avansată de ebrietate, au fost despărţiţi de poliţişti, care i-au ajutat apoi pe membrii echipajelor medicale de urgenţă să-i transporte la spital pentru îngrijiri medicale.

„Cei doi erau beţi criţă. Au ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Poliţia Bihor cu plăgi tăiate şi înţepate la nivelul membrelor superioare. A fost nevoie de ajutorul mascaţilor, pentru că erau violenţi, şi în final au fost sedaţi ca să se poată interveni medical”, a declarat şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Potrivit sursei citate, după ce se vor trezi, cei doi bătăuşi vor fi externaţi. „Leziunile lor nu necesită internare. Vor fi preluaţi de Poliţie, pentru cercetări”, a mai spus medicul.

De altfel, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Poliţia municipiului Oradea au deschis deja un dosar penal în caz. „Se fac cercetări pentru loviri şi alte violenţe”, a explicat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

sursa: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ