Bătaie în sala de așteptare a unui spital din vestul țării !

594

Doi orădeni cu vârste de 26 şi 28 de ani s-au luat la pumni, miercuri, în sala de aşteptare a Unităţii de Primire a Urgenţelor din Spitalul Clinic Judeţean Oradea, medicii fiind nevoiţi să cheme poliţiştii pentru calmarea celor doi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SMURD – UPU Bihor, dr. Alexandru Mateoc, cei doi bătăuşi avuseseră o altercaţie şi cu o seară înainte.

„Unul dintre ei a fost internat marţi seară, la Secţia de Chirugie Buco-Maxilo-Facială a spitalului, cu fractură de mandibulă şi de piramidă nazală. Cel de-al doilea s-a prezentat la UPU pentru investigaţii, acuzând o contuzie toracică. Aflând probabil că agresorul său e la spital, pacientul internat a coborât şi l-a luat la bătaie”, a explicat dr. Mateoc.

Altercaţia a fost oprită de un echipaj al Biroului de Ordine Publică din Poliţia Municipiului Oradea, iar bătăuşii, Lung Nechita şi Losonczi Norbert, au fost conduşi la sediul Poliţiei de pe Calea Aradului pentru declaraţii.

„Cele două persoane au fost audiate şi s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe”, a declarat pentru BIHOREANUL purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ