Bătaie generală la cumpărăturile de sărbători, cu farfurii, cartofi, pumni și picioare. VIDEO

447

Două familii de rromi din Buzău s-au războit în piața centrală a orașului. A fost o bătaie generală cu farfurii, cartofi, pumni și picioare, dar în care s-au folosit și obiecte periculoase precum un satâr și un cuțit. Unul din agresori a fost culcat la pământ de un jandarm aflat la cumpărături, iar apoi polițiștii i-au ridicat pe scandalagii. Trupele speciale au fost apoi trimise la spital, unde conflictul putea să înceapă din nou.

Bătaia generală din piață a îngrozit lume aflată vineri, la cumpărăturile de sărbători. Totul a pornit de la doi bărbați care aveau o dispută mai veche care au început să se înjure. Martorii spun că că, la un moment dat, unul dintre bărbați a pus mâna pe câteva farfurii de pe o tarabă și i le-a spart în cap adversarului său. A urmat o bătaie generală cu farfurii, pumni, picioare, inclusiv obiecte ascuțite, între membrii celor două familii care îi însoțeau pe bărbați, relatează stiridebuzau.ro.

Bărbatul lovit cu farfuriile în cap a luat și el un satâr de pe o tarabă și l-a lovit la mână pe bărbatul care îl atacase.

Conflictul celor două clanuri de rromi din Buzău s-a mutat în afara pieței iar unul din agresori a pus mâna pe un cuțit. Acesta a fost însă trântit la pământ și încătușat de un jandarm aflat la cumpărături.

Bărbatul rănit cu satârul a fost luat cu ambulanța și dus la spital. Ceilalți scandalagii au fost urcați în dube și duși la poliție. Mai mulți polițiști au fost trimiși la spital pentru a preveni reizbucnirea scandalului.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ