Baruri și cafenele fără autorizație în Timișoara. O singură firmă are de plătit amenzi de aproape 30.000 de lei

204

Barurile și cafenelele din Timișoara au fost luate la puricat de polițiștii locali. Echipe mixte au verificat leglitatea localurilor și ilegalitățile nu au fost greu de descoperit. O singură firmă a acumulat deja amenzi de aproape 30.000 de lei.

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat, în acest week-end, o acțiune amplă împreună cu inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Timiș și reprezentanți ai Uniunii Producătorilor de Fonograme din România, pentru a stabili dacă reprezentanții societăților comerciale cu obiect de activitate alimentație publică respectă legislația din domeniul comercial, din domeniul drepturile de autor, precum și al ordinii și liniștii publice”, au tranmis polițiștii.

Au fost verificate 18 societăți comerciale, fiind aplicate sancțiuni pentru funcționarea fără acord de le Primăria Timișoara la Clubul Everytime, la fel și la societatea Lau Tim Cafe SRL din Piața Traian, unde de altfel s-a și propus suspendarea pe o perioadă de până la 30 de zile a localului. Acesta din urmă a mai fost somat și amendat de oamenii legii pentru aceleași nereguli și are de plătit 28.500 de lei.

”Reprezentanții altor două localuri, cafe-bar Smart Menus și Storia, au fost solicitați să se prezinte cu documentele deținute pentru verificarea acestora la sediul Poliției Locale, urmând să se ia măsuri și cu privire la tulburarea liniștii constatate cu ocazia acțiunii”, mai aflăm de la polițiști. Aceștia avertizează patronii că astfel de controale inopinate vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ