19.8 C
Timișoara
sâmbătă 30 septembrie 2023

Bărbați depistați de polițiștii locali într-o stație vaporetto de pe Malul Begăi, cu substanțe interzise asupra lor

EvenimentBărbați depistați de polițiștii locali într-o stație vaporetto de pe Malul Begăi,...

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban șu Patrulare Navală, aflați în patrulare ieri, în jurul orei 17.30, pe malurile Canalului Bega, unde s-a semnalat de către cetățeni că diverse persoane consumă alcool și posibil substanțe interzise, au observat doi tineri care au devenit agitați la apariția polițiștilor locali.

Cei doi se aflau în stația vaporetto ”Constantin Brâncoveanu” de pe Splaiul Tudor Vladimirescu.

Trecând la legitimarea acestora, unul dintre ei a fost identificat în persoana lui D.A., din Timișoara, în vârstă de 32 de ani.

Celălalt bărbat nu a dorit să își dea datele, motiv pentru care ambii au fost aduși la sediul Direcției Generale a Poliției Locale.

Trebuie menționat faptul că asupra lor au fost găsite mai multe țigarete golite de tutun, două pachete de țigări și fragmente vegetale ce păreau a face parte din categoria substanțelor interzise, învelite în staniol.

La sediul instituției a fost identificat și cel de-al doilea bărbat, C.B.W., de 35 de ani, tot din Timișoara.

A fost întocmită documentația în vederea transmiterii cazului către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara pentru continuarea cercetărilor conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Acesta nu este singurul caz de acest gen constatat în zona respectivă, la mijlocul acestei luni un alt tânăr fiind depistat în același loc cu substanțe interzise asupra sa.

Alte subiecte :

Alegeri fără surprize în filiala Timiș a PSD | FOTO-VIDEO

Parlamentarul Alfred Simonis este noul președinte al filialei PSD Timiș cu o majoritate covârșitoare de voturi. De fapt noul președinte este cel vechi tot...

Pianistul Andrei Ivanovich revine la Timișoara cu un recital în memoria lui Dinu Lipatti

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :