Bărbat luat pe sus de jandarmi după ce a încercat să-și dea foc în fața instanțelor din Timișoara

59

Un bărbat a fost ridicat de jandarmii de la Gruparea Mobilă din Timișoara după ce a încercat să își dea foc în fața Palatului Dicasterial din centrul orașului, sediul instanțelor de judecată.

Jandarmii au intrat în alertă, joi dimineața, la ora 09:00, în baza unor informații despre intențiile bărbatului de 67 de ani. L-au oprit înainte să își dea foc.

”Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiș care asigură măsurile de ordine la Palatul Dicasterial din municipiul Timișoara au primit informații că o persoană dorește să se autoincendieze. Astfel, în jurul orei 09:00, jandarmii aflați în seviciu au identificat un cetățean de 67 de ani pe care l-au legitimat și la un control corporal sumar au depistat asupra lui două recipiente cu un material inflamabil”, a declarat pentru Banatul azi Cristian Marc, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță care l-a dus la spital pentru un control de specialitate. Martorii spun că omul ar fi dorit să protesteze, nemulțumit fiind de soluționarea unui dosar în care este implicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ