Bărbat înjunghiat în plin centrul unui oraș din vestul țării. Niciun trecător nu a intervenit VIDEO

120

Un bărbat a fost înjunghiat în centrul Devei, sub privirile impasibile și chiar amuzate ale trecătorilor, conform zhd.ro.

Imaginile șocante cu bărbatul înjunghiat în stradă, în centrul Devei, au fost publicate pe rețelele sociale. Unii trecători au filmat scena agresiunii petrecută miercuri, chiar în fața Spitalului Județean de Urgență din Deva, însă nimeni nu a intervenit pentru a- despărți pe cei doi protagoniști – un bărbat de 48 de ani, care a fost înjunghiat în piept și autorul atacului cu cuțitul, în vârstă de 38 de ani.

Într-un clip publicat pe Internet la scurt timp după agresiunea din centrul Devei, se vede cum la un moment dat, agresorul scoate un cuțit dintr-un ghiozdan și îl fugărește pe celălalt pe trotuar apoi în mijlocul străzii, unde încercă să îl lovească, de mai multe ori, cu cuțitul. În acest timp, câțiva trecători se amuză de scena violentă și chiar îl încurajează pe agresor să își atace victima.

Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional!

Lucrurile scapă de sub control, în scurt timp. Imaginile video arată cum unul dintre ei, după ce a scos cuțitul, își fugărește victima îngrozită. „Are cuțit, bă, ești prost?”, spune alt martor, în timp ce bărbatul atacat strigă: „Chemați Poliția”. Chiar și după ce a fost localnicul a fost înjunghiat, unii dintre trecători continuă se se amuze.

Victima a fost rănită în zona pieptului. Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi a fost adus la audieri. „Atât victima cât şi agresorul sunt din municipiul Deva. În acest moment victima se află la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunile de tentativă de omor şi deranjarea ordinii şi liniştii publice”, a informat Carla Strujan, reprezentanta Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, pentru aceeași sursă.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ