Bărbat în stare gravă la spital, după ce a fost împușcat!

260
pusca

Un bărbat de 53 de ani a fost împuşcat din greşeală la o partidă de vânătoare desfăşurată, vineri, pe fondul de la Bulzeşti, judeţul Hunedoara. Starea victimei este gravă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul din Brad a fost împuşcat în timp ce participa, împreună cu câteva persoane, la o partidă de vânătoare de mistreţi, care era una legală. Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare de la Bulzeşti.

„În jurul orei 13.30, poliţiştii din cadrul IPJ Hunedoara au fost sesizaţi despre faptul că, pe fondul de vânătoare nr. 2 Bulzeşti, un bărbat de 53 de ani a fost împuşcat accidental în zona abdomenului, în cursul unei partide de vânătoare. Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, din primele verificări, au stabilit că partida de vânătoare în grup restrâns, la mistreţ, a avut loc în condiţii legale, atât victima, cât şi presupusul autor, un bărbat de 59 de ani, fiind membri vânători şi posesori legali de armă. În cauză a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili circumstanţele concrete ale producerii incidentului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Primele date arată că bărbatul a fost împuşcat accidental.

„Prezenta o plagă în regiunea abominabilă dreapta. A fost stabilizat la faţa locului şi transportat la UPU Brad. Colegii presupun că plaga de intrare este în regiunea abominabilă şi de ieşire în regiunea lombară dreapta, cu sângerare masivă”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara.

După ce a fost stabilizat bărbatul a fost transferat la UPU Deva.

sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ