Bărbat în stare gravă la spital după ce a fost atacat cu sabia! Răfuiala s-a petrecut într-un oraș din Banat

1023

Un bărbat din Caransebeş se afla acum într-o stare de sănătate foarte gravă după ce a fost lovit în cap. Sora acestuia spune că fratele său este în comă cu diagnostic de hematom pe creier. Se pare că un scandal iscat între doi bărbaţi s-a lăsat cu urmări tragice la Caransebeş. În urma unei neînţelegeri între cei doi a izbucnit o ceartă iar unul dintre bărbați l-a lovit pe celălalt cu o sabie în cap.

Iată ce spune soră bărbatului agresat într-un mesaj trimis pe adresa redacţiei www.infocs.ro:

,,Sunt 3 zile de când eu şi familia mea trăim cel mai negru coşmar datorită unui om fără suflet: D. DANIEL din Caransebeş. Acesta s-a crezut mai puternic dacă apelează la atacul direct lovindu-l pe fratele meu cu o sabie în cap. După ce a căzut la pământ, fratele meu a fost călcat efectiv în picioare de către D. Daniel.

Am anunţat poliţia, fratele meu este la spital în stare foarte gravă, dar azi, agresorul este liber iar fratele meu, tata a doi copii, zace pe un pat de spital cu sânge pe creier într-o stare critică.

În România, dacă furi o pâine intri în puşcărie, dar dacă nenoroceşti un om pe viaţă, eşti liber să umbli pe străzi. Asta este ţara în care trăim. Dumnezeu să-l pedepsească pentru tot răul pe care l-a făcut. D. DANIEL, mi-ai nenorocit fratele şi familia iar eu nu te iert niciodată. Voi căuta dreptatea pe toate căile”.

sursă: infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ