Bărbat dispărut de peste două luni, găsit mort în râul Mureș

138

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Ilia, județul Hunedoara, angajat la Societatea Drumuri și Poduri, dat dispărut în luna decembrie a anului trecut, a fost găsit mort în râul Mureș. Cadavrul a fost descoperit de un polițist aflat în timpul liber, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Trupul bărbatului de 47 de ani a fost observat plutind pe apă de către un polițist aflat la plimbare în comuna Ilia.

„Poliţiştii Secției de Poliţie Rurală Ilia au fost sesizați cu privire la faptul că în râul Mureș, în zona localității Ilia, se află cadavrul unui bărbat, prins în vegetaţia de pe malul râului. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Ilia, iar cu ocazia cercetării a fost stabilită identitatea persoanei în cauză. Acesta este un bărbat în vârstă de 47 de ani, aflat în urmărire naţională ca urmare a plecării voluntare de la domiciliu, în data de 17 decembrie 2017, acesta a plecat din localitatea Săcămaş spre localitatea Ilia și nu s-a mai întors. Poliţiştii au fost alertaţi cu privire la prezenţa cadavrului în râul Mureş chiar de un coleg al lor, agent şef adjunct Urieș Dorin, din Ilia, polițist în cadrul Postului de Poliţie Bătrâna, care se afla în afara orelor de program”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Hunedoara pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.

Potrivit poliţiştilor, din primele cercetări, nu au fost constatate urme vizibile de violență.

LĂSAȚI UN MESAJ