Bărbat din vestul țării înjunghiat de soție în urma unui conflict domestic!

512

Un bărbat din Lupeni, în vârstă de 47 de ani a fost înjunghiat de soția sa în urma unui conflict domestic izbucnit între cei doi.

Victima a ajuns luni noaptea la Spitalul de Urgență din Petroșani, în jurul orelor 23.00, iar medicii de aici i-au alertat imediat pe polițiști. Potrivit primelor informații, chiar soția acestuia este cea care a înfipt adânc cuțitul, punând capăt în mod violent  unui conflict domestic izbucnit între cei doi.

Femeia, în vârstă de 48 de ani, este cercetată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru tentativă de omor. În același timp, bărbatul, fost miner la Lupeni, este internat sub pază la ATI.

”Pacientul este internat pe Chirurgie Toracică – ATI, sub pază. Diagnosticul este plagă toracică prin înjunghiere”, a declarat dr. Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgență Petroșani.

Este al doilea conflict tranșat cu cuțitul, la Lupeni în decurs de nici două luni.  la începutul lunii mai, o infirmieră din Lupeni, în vârstă de 58 de ani, și-a ucis fiul, în urma unor discuții aprinse dintre cei doi.

Citește mai multe pe informatiavj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ