Bărbat căutat de polițiști, după ce forțat o farmacistă să îi dea Regenon

62

Un bărbat este căutat, de joi seara, de polițiștii timișeni după ce tâlhărit o farmacistă. Omul ceruse, de la o unitate din Timișoara, Regenon, pe care l-a obținut doar cu amenințări. A plecat și cu pastilele și cu o sumă de bani.

”În jurul orei 21:00, polițiștii timișeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-o farmacie de pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara și i-a solicitat angajatei un anumit medicament care se eliberează numai pe bază de prescripție medicală. La refuzul acesteia, bărbatul a început să o amenințe și astfel a obținut medicamentul solicitat, sustrăgând totodată și o sumă de bani din casa de marcat”, au explicat polițiștii.

La fața locului s-au deplasat politistii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara,care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Regenon conţine o substanţă activă numită clorhidrat de amfepramonă. Aceasta face parte din categoria medicamentelor care reduc pofta de mâncare (anorexigene). Acest medicament, consumt în cantități mari, se folosește și ca drog recreational, care oferă o senzație de energie.

LĂSAȚI UN MESAJ