Bandă nouă în sensul giratoriu din Buziașului. Când se va circla pe ea

132

În sensul giratoiu din Calea Buziașului se va crea o nouă bandă de mers. Lucrările presupun și restricții de circulație pe perioada șantierului. Deși Biroul Tansporturi din cadrul Primăriei Timișoara a anunțat restricții până luni, edilul șef a declarat, vineri, că dorește ca lucrările să fie gata duminică, iar seara să se reia circulația în condiții normale.

”Având în vedere lucrările din Piaţa Gheorghe Domăşnean (sensul giratoriu de la AEM), pentru a urgenta realizarea lor, se vor institui anumite restricţii de circulaţie, respectiv se vor închide anumite artere de acces în sensul giratoriu, în perioada 6.12.2019-9.12.2019”, anunță Primăria Timișoara.

Din 6.12.2019, de la ora 7 dimineaţa, până în 7.12.2019, la ora 7 dimineaţa va fi închisă circulaţia pe relaţia Calea Buziaşului – bd. Liviu Rebreanu. Relaţia Calea Stan Vidrighin – Calea Buziaşului se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură între Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe bd. Liviu Rebreanu.

Din 7.12.2019, de la ora 7 dimineaţa, până în 8.12.2019, ora 7 dimineaţa: intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei. Relaţia Calea Buziaşului-bd. Liviu Rebreanu va fi închisă circulaţiei . Relaţia bd. Liviu Rebreanu – Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei. Relaţia bd. Liviu Rebreanu-Calea Buziaşului se va realiza prin ocolire pe drumul de legătură între Calea Stan Vidrighin-bd. Liviu Rebreanu, accesul în giraţie făcându-se de pe Calea Stan Vidrighin.

Din 8.12.2019, de la ora 7 dimineaţa, până în 9.12.2019, ora 7 dimineaţa, intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre str. Venus va fi închisă circulaţiei. Relaţia Calea Buziaşului – Calea Stan Vidrighin va fi închisă circulaţiei. Intrarea/ieşirea din giraţie spre/dinspre bd. Industriei va fi închisă circulaţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ