Banca Națională caută experți români în finanțe. Ce salarii fabuloase le oferă !

220

BNR lansează programul Brain Regain, pentru selectarea specialiştilor români din străinătate, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul instituţiei.

„BNR pune la dispoziţia specialiştilor români, care lucrează în străinătate, posturi de înaltă competenţă în următoarele arii de specialitate ale băncii centrale: politică monetară, modelare şi prognoze macroeconomice, stabilitate financiară, reglementare şi autorizare, operaţiuni de piaţă,studii economice, relaţii internaţionale şi rezoluţie bancară. Dacă aveţi minimum 5 ani experienţă profesională relevantă, obţinută în străinătate, în cadrul unor instituţii financiare internaţionale, bănci centrale, bănci comerciale, instituţii de învăţământ superior sau institute de cercetare, Banca Naţională a României vă oferă posibilitatea valorificării experienţei în ţară, prin angajarea cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată”, se arată în anunţ.

Posturile disponibile prin Programul „Brain Regain” – 2017, condiţiile specifice de participare şi calendarul procesului de selecţie vor fi publicate până la data de 1 octombrie 2017.

Conform BNR, înscrierea se face prin transmiterea pe adresa hr.recrutare@bnro.ro a unui curriculum vitae (model european), scrisoare de intenţie, diplomă de master şi/sau doctorat (după caz), alte diplome şi certificate care atestă pregătirea, cartea de identitate/paşaport, documente care să ateste experienţa profesională în străinătate şi recomandări din partea angajatorului sau din partea unor profesori/specialişti de renume, după caz.

Candidaţii selectaţi după prima etapă vor transmite prin e-mail un eseu întocmit în limba engleză (6.000-8.000 de cuvinte), în termenul solicitat de Comitetul de administrare a Programului. În urma acestei etape, vor completa on-line un chestionar psihometric.

Interviul final va fi susţinut în prezenţa membrilor Comitetului de administrare a Programului, la sediul Băncii Naţionale a României din Bucureşti.

Candidaţii admişi în urma procesului de selecţie vor fi angajaţi în Banca Naţională a României cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, mai arată sursa citată.

Salariul mediu la nivelul BNR este de aproximativ 3000 de euro, ceea ce face respectiva ofertă de angajare una extrem de tentantă !

sursă: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ