Banatul de Munte, popas pentru un tânăr ceh ce face înconjurul lumii cu autostopul, fără nici un ban în buzunar

211

La 24 de ani a hotărât să renunţe la slujbă şi să facă un tur în jurul lumii, cu autostopul şi fără niciun ban de buzunar. Pentru a-şi câştiga mâncarea, cântă la chitară. Vorbim despre un tânăr din Cehia care şi-a propus să străbată 17 ţări într-un an, iar în călătoria sa a făcut un popas şi în Banatul de Munte.

Adam Adeck, un tânăr originar din Cehia, e hotărât să vadă lumea la pas. Aşa că şi-a luat rucsacul şi chitara şi călătoreşte dintr-o ţară în alta, cu autostopul. Aventura lui a început în urmă cu 4 luni. A trecut prin Polonia, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria şi acum a ajuns în România.

Tânărul doarme pe unde se nimereşte, sub cerul liber sau la câte o gazdă, iar banii pentru mâncare îi câştigă cântând la chitară. Chiar dacă plănuise o ședere mai scurtă în România, acum se declară fascinat de țara noastră și crede că își va prelungi vizita.

După plimbarea prin România, va face un mic ocol prin Ungaria şi Austria. Apoi, va porni spre Grecia, Turcia, Iran, Kazahstan, Uzbekistan şi Rusia.

LĂSAȚI UN MESAJ