Banatul Azi, varianta tipărită, vă oferă şi în această săptămână surprize plăcute VIDEO

191

Aşa cum v-am obişnuit deja, săptămânalul Banatul Azi va oferă, în fiecare joi, subiecte interesante şi incitante, în exclusivitate.

Dintre titlurile ediţiei de astăzi, menţionăm: „Curtea de Apel Timişoara a respins pretenţiile de 50 milioane de euro ale fiului lui Cornel Urcan, daune pentru abuzurile justiţiei împotriva tatălui său! Urmează CEDO!”, „Doi timișoreni merg la Rio”, „Semafoarele „inteligente” din Timişoara, spaima şoferilor”, „Liniştea unui spital şi petrecerea din camera asistentelor!”, „Trebuia să îl decoreze Președintele Iohannis pe Ilie Năstase? „, „Memorialul Revoluției, salvat de gălețile și trocuțele de plastic din pod”, „Investiţie irosită, transport public tras pe dreapta”, „Timişoara ieri şi azi: Tunul Bastionului se întoarce la locul său și așteaptă noi tentative de furt”, „Visăm, în continuare, la plimbări pe Bega cu Decebal şi Traian”, „Cu Meldonium-ul în baltă și cu Zika-n tricolor”, „Vacanța a sosit! Timișorenii își permit să viziteze Grecia, Croația sau chiar Dubai și Caraibe”, „Arta nu te ajută nici măcar în cea mai minoră dramă personală”, Interviu cu prozatorul și scenaristul Florin Lăzărescu, „Greierissimo (Pentru că viaţa nu răspunde niciodată la o întrebare care nu s-a născut)”, „Secretul succesului de după 1990 încoace la Giroc? Un primar care face mai multă administrație și mai puțină politică”, „Cel mai celebru vals românesc s-a născut în Banat”, şi multe altele.

În acest număr sunt publicaţi şi primii câştigători ai concursului „Banatul Azi te trimite în concediu”. Concurs care continuă şi în luna iulie. Tot ce trebuie să faceţi e să păstraţi taloanele publicate în săptămânalul Banatul Azi, pe care îl găsiţi la toate chioşcurile de difuzare a presei din Timişoara şi Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ