Bănățenii vor afla cum stă USR în opinia votanților

229

USR, ca nou partid apărut destul de recent pe scena politică, ar vrea să știe unde se poziționeză față de alții, astfel că lansează duminică sondajul de opinie realizat de TNS la comanda sa.

Nicușor Dan va anunța duminică, 2 octombrie, rezultatele primului sondaj de opinie realizat de TNS la comanda Uniunii Salvați România, în perioada preelectorală. Datele au fost colectate telefonic (CATI), în perioada 14-23 septembrie 2016.

Evenimentul va avea loc odată cu conferința de presă de la sediul bucureștean al USR din strada Carol Davila.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion aleator de 1001 persoane, reprezentativ pentru populația rezidentă în România, în vârstă de 18 ani și peste, și pe un esantion suplimentar de 500 persoane cu reședinta în orașele mari (peste 150.000 locuitori). Datele prezentate au fost ponderate pentru a corespunde structurii populației adulte rezidente în România, cu o eroare de eșantionare maximă de ±3,2%.

TNS este una dintre cele mai importante companii de cercetare de piață din lume și este firma de sondaje care a anticipat rezultate referendumui pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. TNS a realizat sondajele pentru USB în campania electorală care au arătat că partidul condus de Nicusor Dan este a doua forță politică din București.

LĂSAȚI UN MESAJ