Bănățenii din nou campionii încasărilor la buget! Când vine vorba să primească bani lucrurile stau exact pe dos…

192

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara a încasat la Bugetul General Consolidat, în luna aprilie 2017, aproape 860 de milioane lei. Asta înseamnă cu 9,4% mai mult decât în luna similară a anului 2016 și cu 11% mai mult decât media lunară a trimestrului I al anului curent.

Responsabilii spun că cele mai bune rezultate au fost obținute de către Administrațiile finanțelor publice din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin.

Urmare acțiunilor de executare silită (popriri bancare, popriri la terți, sechestre bunuri mobile și imobile), în primele 4 luni ale anului 2017, s-au încasat la Bugetul General Consolidat peste 91 milioane lei. În luna aprilie s-au încasat 27 milioane lei, cu 11% mai mult decât media trimestrului I al anului în curs.

Structurile de inspecție fiscală din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanţelor Publice Timişoara au efectuat, în primele 4 luni ale anului 2017, un număr de 853 acțiuni, în urma cărora au fost stabilite obligații fiscale suplimentare totale în valoare de 329 milioane lei, din care 322 milioane lei la persoane juridice și 7 milioane lei la persoane fizice.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ