Bănățeanul Cristi Chivu vinde tot și renunță la România

12901

După Mirel Rădoi, încă un fost mare fotbalist alege să se mute definitiv din România.

Cristi Chivu a hotărât să părăsească definitiv ţară noastră, motiv pentru care şi-a scos toate bunurile la vânzare, conform Fanatik.

Fostul mare internaţional a luat această decizie deoarece „este dezamăgit de tot ce se întâmplă în România”.

Destinaţia lui Chivu va fi fie Italia, fie SUA. Fostul fotbalist a locuit în ambele ţări şi s-a simţit de fiecare dată bine.

De la retragerea din fotbal, Cristi Chivu a avut mai multe posibilităţi de a se întoarce într-o funcţie de conducere, fiind dorit atât de Viitorul cât şi de Dinamo.

Chivu şi-a dedicat însă viaţa familiei, iar în timpul liber este ocupat cu diverse campanii publicitare. În urmă cu un an şi jumătate, presa scria că fostul internațional încasează în jur de 1 milion de euro din reclame.

Salariile lui Chivu că fotbalist:

1996-1998 (CSM Reşiţa): 24.000 dolari

1998-1999 (Universitatea Craiova): 60.000 dolari

1993-2003 (Ajax Amsterdam): 3,6 milioane dolari

2003-2007 (AS Roma): 12 milioane euro

2007-2014 (Inter Milano) 32 milioane euro

În ultimii ani de activitate, Cristi Chivu s-a gândit tot mai des la retragerea din fotbal, astfel că a început să-şi investească banii câştigaţi în bunuri imobiliare.

Chivu are locuinţe în Bucureşti, Roma, Milano şi Timişoara. Totuşi, cea mai scumpă investiţie a fost făcută la Corbeanca, pe o locuinţă pentru care a plătit 4 milioane de euro.

6 COMENTARII

  1. Cum sa paraseasca dom’le Patria Mama???!!!!Pamantul pre care l-o tucat prima data dinainte de-a se deprinde a merge….Glia stramoseasca in care-si dorm somnul de veci toti inaintasii lui??Aceste meleguri de vis numite Rromanica??? Cum sa-i fii infidel in asa hal incat s-o parasesti. DEFINITIV!!! Sa n-aiba unii si altii ce sa mai jupoaie de pe el.. Ca se duce pe pustii din dragoste de romanasii lui… Doamne???

  2. Din cate stiu Radoi e in tara, iar despre Chivu pot spune ca a jucat o perioada foarte bine, dar inteligenta nu l-a dat afara din casa, iar de cand s-a lovit la cap face reclame TV pentru copii

LĂSAȚI UN MESAJ