Bănățean în greva foamei pentru tatăl bolnav. Acuză un medic de indiferență: ”Mi-a spus că nu-i face nimeni programul”

475

Protest extrem in Valea Almăjului. Un bărbat a intrat în greva foamei în fața primăriei din comuna Prigor. Fiindcă a ajuns la capătul puterilor și simte că nu mai poate apela la nimeni pentru a-și ajuta tatăl bolnav de cancer la plămâni, Constantin Ion din comuna Prigor, a apelat la un gest extrem de protest punându-şi sănătatea și viața în pericol: a intrat în greva foamei.

Protestatarul și-a amplasat două pancarte în fața primăriei, a anunțat autoritățile locale și a făcut ce crede dânsul pentru a se face auzit. Spune că a ajuns la capătul puterii și al răbdării, simte că nu mai are soluții să lupte cu nedreptatea. A recurs la acest gest extrem, datorită faptului că medicul de familie din localitate, a refuzat în nenumărate rânduri să se deplaseze la domiciliul bărbatului să îi facă perfuzii tatălui său grav bolnav de plămâni.

Omul mai spune, că nu înțelege atitudinea doamnei doctor în condițiile în care bătrânul este asigurat medical cu plata la zi. Nici lacrimile și nici suferința unui bătrân aflat la capătul puterilor n-au putut îndupleca medicul de familie să se uite la bietul om. De la cabinet i s-a răspuns că această procedură (punerea unei perfuzii) nu intră în obligațiile de servici şi basta. Ba mai mult, medicul de familie i-a replicat omului pe un ton tăios că dânsei nu-i face nimeni programul. Poate o fi așa, poate că nu intra în atribuțiile unui medic să pună o perfuzie ( cu toate că în occident perfuziile și injecțiile sunt făcute doar de medici), dar oare acest lucru, a da o mână ajutor cuiva, nu intra în atribuțiile unui OM? Mai ales când vorbim de un om bolnav, un om care poate are zilele numărate!

Citește continuarea pe infocs.ro

LĂSAȚI UN MESAJ