3.5 C
Timișoara
miercuri 6 decembrie 2023

Banat Girls primește vizita Alexandriei

Banat Girls joacă în etapa a XI-a a Superligii de fotbal feminin pe teren propriu în compania lui CSM Alexandria, duminică, de la ora 11.
Echipa noastră vine după o serie bună de rezultate, cu două remize în fața echipelor care luptă la play-off, și o victorie pe terenul lanternei roșii din Târgu Mureș. Din nefericire Bianca Ienovan, Cristina Sucila, Denisa Marcea si Rebeca Pavel nu vor putea evolua nici în această întâlnire. În turul campionatului, fetele noastre s-au impus la limită, cu scorul de 2-1.
„Jucăm acasă cu Alexandria, cum am mai spus fiecare meci din acest campionat este dificil, nu trebuie sa tratăm pe nimeni de sus deoarece acest campionat este unul cu surprize și fiecare echipă luptă foarte mult pentru fiecare punct. Ca și echipă suntem pregătite pentru acest meci, și ne dorim să luăm cele 3 puncte și să facem un meci frumos la noi acasă”, spune Larisa Grigore.
De cealaltă parte, echipa din Alexandria vine după un esec cu 5-1 în fața Politehnicii Timișoara. În duelurile directe, scorul este egal. Gruparea din Alexandria s-a impus în sezoanele 2020-2021 și 2021-2022, pentru ca ultimele două întâlniri să revină echipei noastre, în sezonul regular din campionatul trecut, respectiv în turul acestei ediții.
„Ne așteaptă un meci dificil, acasă, în compania echipei CSM Alexandria. Având în vedere clasamentul, nu subestimăm nicio echipă, drept urmare vom trata serios fiecare fază și vom munci pentru a ieși de pe teren victorioase”, spune Elena Ruvila.
Duelul de duminică dintre Banat Girls și CSM Alexandria este programat de la ora 11, pe stadionul Petre Fenesi din Tomnatic. Partida va fi condusă de sibianul Alexandru Suvar, ajutat la cele două tușe de Ioan Humița, din Armeniș, și Vasile Bogdan, din Sibiu.

Alte subiecte :

„Livada de vișini” și „Dragonul”, cele două spectacole TGST din închiderea oficială a Capitalei Culturale Europene la Timișoara

Teatrul German de Stat Timișoara are plăcerea de a vă invita la cele două spectacole - „Livada de vișini” și „Dragonul” – care se...

Bega Art Prize 2023

Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii a permis dezvoltarea unui număr mare de expoziții / teoretice cronologice tematice experimentale alternative...

Citește și :