9.7 C
Timișoara
vineri 1 martie 2024

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.
Primul avertisment al întâlnirii l-a dat Shaira Pera, care în minutul 3 a scăpat poarta echipei noastre, dar a ieșit bine, și a prins balonul, portarul Rebeca Pavel. În minutul 11, Emily Scaramelo a primit în marginea careului de 16 metri, a pătruns și a șutat, dar balonul a fost respins de aceeași Rebeca Pavel. Mingea a ajuns însă la Shaira Pera, care din aproximativ 10 metri a trimis în plasă pentru 0-1.
În minutul 26, Antonia Bratu a executat scurt o lovitură liberă, mingea a ajuns la Dimitra Ivanova, care a făcut o pirueta și a tras la poartă. Balonul a lovit-o în braț pe Laura Desmerean, iar centralul Gaitin nu a ezitat și a arătat punctul cu var. Aceeași Dimitra Ivanova a executat și s-a făcut 0-2.
Până la pauză Poli a mai profitat o dată de erorile din apărarea echipei noastre, chiar în primul minut de prelungire, când Nikoleta Kurja a trimis o minge înaltă în careu, iar Dimitra Ivanova, rămasă nesupravegheată, a trimis în poartă și a stabilit scorul pauzei, 0-3.
În partea a doua fetele din Comloșu Mare au echilibrat partida, au închis bine culoarele spre poartă și au și înscris. În minutul 62, Alexandra Hornea a pătruns pe partea dreaptă, a trimis în careu, iar Cristina Sucilă a trimis în plasă. Șase minute mai târziu, Nicoleta Lazăr a recuperat o minge în marginea suprafeței de 16 metri poliste, a trimis în careu, dar Melisa Șodincă, din poziție bună, a trimis puțin pe lângă bară.
S-a încheiat astfel 1-3, iar Banat Girls încheie anul cu 15 puncte.
„În prima repriză am început mai prost. În a doua repriză chiar a fost plăcut jocul ce s-a văzut și cred că puteam să intrăm în joc și să facem 3-2, dacă nu rata Melisa, iar pe final cred că puteam să și egalăm. În condițiile date, sunt mulțumit, poate chiar prea mulțumit în a doua repriză”, a spus la finalul meciului antrenorul Liviu Ivasuc.
„A fost un meci de luptă, în primul rând. Chiar am vrut să ieșim de aici cu punct sau puncte, chiar dacă nu mai prindeam play-off-ul. Repriza a doua mi se pare că ne-am schimbat atitudinea, dar nu am reușit nici măcar un egal să ducem. A fost un meci intens, dar la final ne-am dat mâna și suntem prietene”, a spus Nicol Dincă-Vuia.
În ultima etapă din sezonul regular, programată în luna martie a anului viitor, Banat Girls va juca pe terenul Farului Constanța.

Alte subiecte :

Marian Vasile și-a anunțat oficial candidatura pentru postul de primar al Timișoarei | Foto-Video

Cu o zi înainte de Mărțișor, fostul manager al județului Timiș, dar și fost vicepreședinte al Consiliului Județean, în mandatul 2013-2015, Marian Constantin Vasile...

Primăria Timișoara continuă să sprijine Societatea de Transport Public în rezolvarea deficitului de șoferi de autobuz

Primăria Timișoara și  Societatea de Transport Public (STPT) continuă demersurile de eficientizare a transportului în comun. Astfel, un autobuz din parcul...

Citește și :