10.3 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Banat Girls continuă lupta pentru play-off. După puncte la Bistrița

Banat Girls înfruntă sâmbătă, de la ora 14:00 pe Gloria 2018 Bistrița Năsăud, o echipă care luptă și ea pentru prezența în play-off, și pe care în turul sezonului regular fetele bănățene au învins-o, cu 3-1.
Înaintea întâlnirii, gazdele sunt pe pe locul 4, cu 20 de puncte, în timp ce echipa timișoreană este pe 6, la 5 puncte în spate.
Echipa noastră are în continuare probleme de lot. Bianca Ienovan, Larisa Grigore, Rebeca Pavel și Denisa Marcea sunt accidentate și nu vor face deplasarea în Ardeal. Lor li se alătură Claudia Bistrian, care a încasat al patrulea cartonaș galben în duelul cu CSM Alexandria, și este suspendată, și Tatiana Peșterean, care a fost eliminată în aceeași partidă. Chiar și în aceste condiții, fetele abordează la victorie duelul cu echipa bistrițeană.
„Un meci decisiv pentru noi în vederea menținerii unei speranțe pentru playoff. Trecem prin aceeași perioadă dificilă la nivel de club de ceva timp și nu e ușor însă cred că am demonstrat și în jocurile precedente că putem pune probleme indiferent de situație. Am călcat strâmb etapa trecută, dar noi sperăm la playoff atâta timp cât matematic încă se poate.”, spune Melisa Șodinca.
Gloria 2018 Bistrița Năsăud vine după o remiză muncită în duelul cu campioana en-titre, Universitatea Olimpia Cluj. Formația ardeleană a pierdut o singură dată în meciurile de acasă în acest sezon, în tur, în fața lui Poli Timișoara.
Întâlnirea dintre Gloria 2018 Bistrița Năsăud și Banat Girls va fi condusă de Cristian Moldoveanu, din Sfântu Gheorghe, ajutat la cele două tușe de Roberto Ciuraru, tot din Sfântu Gheorghe, și Tamas Barna Biro, din Cernat.
Partida va fi transmisă în direct pe platforma FRF TV.

Alte subiecte :

Timișoara are un buget de peste jumătate de miliard de euro! Pe ce se vor duce banii în acest an

Bugetul Timișoarei, în valoare de aproximativ 2,5 miliarde de lei, a fost aprobat astăzi, după o oră de dezbateri. Consiliul Local Timișoara a luat astăzi...

Liga AC LABS – proiect educațional

Liga AC LABS (Laboratoare Aplicate în Beneficiul Studenților) este cel mai mare proiect educațional al Ligii AC. În fiecare an, principalul obiectiv al acestui...

Citește și :