9.1 C
Timișoara
joi 18 aprilie 2024

Banat Girls Comloșu Mare învinsă de Politehnica Timișoara. Urmează testul cu Universitatea Olimpia Cluj

Banat Girls Comloșu Mare a jucat miercuri după-amiază penultimul meci amical din perioada de pregătire împotriva Politehnicii Timișoara, o partidă cu două reprize diferite.

Echipa noastră a avut primele ocazii ale întâlnirii de pe stadionul Știința, însă Loredana Cosma și Larisa Grigore au trimis din poziții bune peste poartă. Politehnica a dat primele două avertismente prin Andreea Șepețan, care a ratat la rândul său două bune ocazii, o dată fiind oprită de portarul Laura Vogt. Anda Jivan a semnat și ea o ocazie pentru Poli, iar 3 minute mai târziu a venit și deschiderea de scor, din păcate la poarta noastră. O centrare a ajuns la Roxana Dovîncescu, iar fotbalista lui Poli a trimis în plasă. După o jumătate de oră de joc, Aida Bucșă a expediat un șut de la aproximativ 25 de metri și mingea a ajuns în plasă. Până la pauză, fotbalistele de la Poli au profitat de erorile din apărarea noastră și au mai punctat de 4 ori prin Lorena Mihăilesc, Roxana Dovîncescu, Roxana Mirea și, din nou, Lorena Mihăilesc.
În partea a doua fetele noastre au fost mai sigure în apărare. Tot Poli a avut o ocazie prin Aida Bucsă, blocată de portarul Vogt. A urmat apoi o oportunitate pentru echipa noastră. La o centrare Narei da Costa, Suzuho Yamasaki a trimis cu capul pe lângă poartă. A fost ocazia care a anunțat primul gol al nostru, după o oră de joc.
Melisa Șodinca a centrat de pe partea dreapta, Nara da Costa a sărit și a trimis cu capul în plasa porții lui Poli. În minutul 65, Nara da Costa a executat o lovitură liberă, dar Sara Cîmpean a atins balonul și l-a trimis peste bară. În minutul 72, Melisa Șodinca a preluat un balon la aproape 30 de metri, a pătruns spre poartă și a trimis pe lângă portarul polist în plasă. După alte două minute, Banat Girls a punctat din nou. Francesca Frericks a învins-o pe Sara Cîmpean și s-a făcut 6-3.
Poli putea să își majoreze avantajul, însă Laura Vogt a apărat penalty-ul executat de Șerban.
Ultima ocazie a întâlnirii a aparținut formației noastre, însa Melisa Șodinca a trimis din interiorul careului mare peste poarta lui Poli și astfel scorul final a fost 6-3.

„Putem să ne uităm și la rezultat. Să iei șase goluri într-o repriză e mult, ceva s-a întâmplat. Noroc că am filmat meciul și putem să analizăm, să vedem ce facem bine și ce nu. Am început greu, fiecare jucătoare a încercat să rezolve individual meciul, prea multe atingeri, prea mult au ținut de minge. În a doau repriză am început într-o altă manieră. Au jucat ce trebuia să joace, simplu, cât mai puține atingeri. Avem timp să reglăm lucrurile. Mai bine acum decât după prima etapă”, a spus la final antrenorul Banat Girls, Liviu Ivasuc.

Banat Girls Comloșu Mare: Laura Vogt – Anca Dobai, Amanda Lihv, Denisa Hațegan, Gabriela Ivăncescu, Elena Ruvila, Francesca Paige Frericks, Loredana Cosma, Nara da Costa, Melisa Șodinca, Larisa Grigore.
A mai intrat: Suzuho Yamasaki.
Formația va juca următorul meci amical duminică, împotriva Universității Olimpia Cluj.

Programul din Cupa României a fost stabilit
Înaintea amicalului cu Politehnica, Banat Girls și-a aflat și programul meciurilor din Cupa României. Echipa noastră face parte din grupa A a întrecerii, alături de rivala din acest final de săptămână, de Politehnica Timișoara și de Csikszereda Miercurea Ciuc.
Iată și programul partidelor din Cupă:
20 martie 2024: Universitatea Olimpia Cluj – Banat Girls Comloșu Mare
17 aprilie 2024: Csikszereda Miercurea Ciuc – Banat Girls Comloșu Mare
8 mai 2024: Politehnica Timișoara – Banat Girls Comloșu Mare

Alte subiecte :

Concedierile pe piața IT din Banat nu se întrevăd, deocamdată! Rectorul Universității Politehnica Timișoara vine cu explicația

Zeci de mii de specialiști în domeniul IT din Statele Unite ale Americii și-au pierdut locurile de muncă, într-un an și jumătate. Criza industriei IT...

Zboruri accesibile pentru evadări rapide

Dacă te afli în căutarea unei modalități rapide și accesibile de evadare, alegerea perfectă poate fi reprezentată de zbor. Îți poți satisface astfel dorința...

Timișoara pentru TINEri!

Citește și :