1.2 C
Timișoara
joi 7 decembrie 2023

Banat Girls a luat toate punctele de la Târgu Mureș și sunt la două puncte de podium

Banat Girls s-a impus cu 4-0 în fața lui ACS Târgu Mureș într-un meci care a contat pentru etapa a X-a a Superligii de fotbal feminin, și în care golurile au fost reușite de fotbaliste ce au punctat în premieră în această ediție de campionat.
Formația a deschis scorul încă din minutul 7 prin Mihaela Cătărău, care este la prima reușită a sa în această stagiune. După alte 5 minute, Laura Desmerean a dublat avantajul de pe tabelă, pentru ca până la pauză aceeași jucătoare să mai puncteze o dată și să stabilească scorul primei părți. Și pentru Laura Desmerean au fost primele goluri din acest campionat.
În repriza secundă fotbalistele pregătite de Liviu Ivasuc nu au mai forțat, dar au reușit să mai înscrie o dată. A făcut-o Alexandra Trofimov în minutul 74, și ea aflată tot la prima reușită stagională. S-a încheiat 4-0 și adăugăm alte trei puncte la „zestrea” din clasament.
„Suntem fericite ca am reușit să obținem cele 3 puncte astăzi! Am venit aici știind că va fi un meci greu, cu adversare ambițioase, pe un teren foarte rău și pe o vreme nefavorabilă! Ne pregătim pentru fiecare meci să scoatem ce e mai bun și ne dorim ca la final să ne îndeplinim obiectivul, accederea în play off!” a spus după meci Nicoleta Lazăr.
Banat Girls: Melisa Șodinca – Andrada Ungur, Claudia Bistrian, Nicol Dinca-Vuia, Bianka Granados, Tatiana Peșterean, Mihaela Cătărău(min.72 Maria Cortina), Laura Desmerean, Nicoleta Lazăr(min. 72 Alenxadra Trofimov), Alexandra Hornea(min. 84 Carmen Andrei), Larisa Grigore.
În runda viitoare, fetele vor primi pe teren propriu vizita lui CSM Alexandria.

Alte subiecte :

Concert de muzică rock și spectacol cu 250 de drone, joi în Iulius Town

Un an plin de evenimente dedicate culturii, în toate formele sale, care au reunit generații și care ne-au demonstrat că arta...

Liberalii se bat cu pesediștii care să le dea mai mulți bani profesorilor! Aceștia ar putea avea salariile majorate cu 20 la sută de...

Liberalii, susținuți de ministrul Finanțelor Marcel Boloș intenționează să propună în bugetul de stat o majorare de 20% a salariilor profesorilor din 2024, susțin...

Citește și :