”Băieții în ghete” își continuă seria bună

112

ASU Politehnica a ajuns la opt victorii stagionale în Liga a II-a de fotbal. Violeții și-au păstrat poziția a 7-a în clasament după 2-0 cu Luceafărul Oradea, duminică, pe Știința.

”Băieții în ghete” continuă seria rezultatelor pozitive în eșalonul secund cu o nouă victorie. Un 2-0 în compania formației Luceafărul Oradea, care înseamnă al treilea rezultat pozitiv consecutiv. Pe nesimțite, trupa condusă de Bogdan Andone a ajuns la opt lungimi de podium.

Anunțat ca și suspendat de conducerea, Deian Sorescu a fost jolly-jokerul lui Poli în meciul de duminică după-amiază, de pe Știința. Mijlocașul a deschis scorul în minutul 10 după o fază la limita ofsaidului și a pasat decisiv la golul de 2-0 semnat de Plămadă în minutele de final. Între cele două reușite ale violeților, bihorenii au fost sancționați cu o eliminare, Mutu pentru un fault de ultim apărător în minutul 54.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Giuricici, Mera, Bilia, Taub – Poparadu, Krausz, Ignea – Sorescu, Plămadă, Predescu. Au mai jucat: Stancu, Staicu, Țugui.

ASU adună 27 de puncte și rămâne pe poziția a 7-a și peste câteva zile vine derbyul local cu Ripensia.

LĂSAȚI UN MESAJ