”Băieții în ghete” caută antrenor! Andone a plecat de pe Știința

98

Final de poveste pentru Bogdan Andone pe banca lui ASU Politehnica Timișoara. Antrenorul de 43 de ani și-a reziliat contractul cu gruparea din liga secundă.

Politehnica Timișoara a reziliat contractul cu antrenorul principal Bogdan Andone. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani pleacă de pe Știința după mandatul ce a durat doar câteva luni. Rezultatele din startul anului și ratarea obiectivului autoimpus în iarnă de prinde locul 3 au dus la întreruperea colaborării între cele două părți.

„Aceasta a fost decizia pe care am luat-o, chiar înaintea meciului cu Clinceni. A fost decizia mea, am avut discuții cu băieții, care au încercat să mă convingă să rămân, însă în cele din urmă, pe cale amiabilă, am rămas la prima mea hotărâre. E o decizie grea, dificilă, dar care, poate, e pentru binele echipei și pentru binele clubului pe viitor”, a declarat Bogdan Andone, care a marți după-amiază ultimul antrenament al echipei.

Bogdan Andone a plecat împreună cu colaboratorii săi din staff-ul tehnic, antrenorul secund Gabriel Vochin, antrenorul cu portarii Mihai Ștețca, precum și team-managerul Aurelian Băbuțan. Rămâne de văzut cine va pregăti următorul meci de campionat cel de luni, 19 martie, la Mioveni.

În cele 23 de meciuri cu Andone la conducere, Politehnica a adunat 11 victorii, patru remize şi opt eşecuri, bilanț cu care se clasează pe locul 7, cu 37 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ