”Băieții în ghete” caută antrenor! Andone a plecat de pe Știința

142

Final de poveste pentru Bogdan Andone pe banca lui ASU Politehnica Timișoara. Antrenorul de 43 de ani și-a reziliat contractul cu gruparea din liga secundă.

Politehnica Timișoara a reziliat contractul cu antrenorul principal Bogdan Andone. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani pleacă de pe Știința după mandatul ce a durat doar câteva luni. Rezultatele din startul anului și ratarea obiectivului autoimpus în iarnă de prinde locul 3 au dus la întreruperea colaborării între cele două părți.

„Aceasta a fost decizia pe care am luat-o, chiar înaintea meciului cu Clinceni. A fost decizia mea, am avut discuții cu băieții, care au încercat să mă convingă să rămân, însă în cele din urmă, pe cale amiabilă, am rămas la prima mea hotărâre. E o decizie grea, dificilă, dar care, poate, e pentru binele echipei și pentru binele clubului pe viitor”, a declarat Bogdan Andone, care a marți după-amiază ultimul antrenament al echipei.

Bogdan Andone a plecat împreună cu colaboratorii săi din staff-ul tehnic, antrenorul secund Gabriel Vochin, antrenorul cu portarii Mihai Ștețca, precum și team-managerul Aurelian Băbuțan. Rămâne de văzut cine va pregăti următorul meci de campionat cel de luni, 19 martie, la Mioveni.

În cele 23 de meciuri cu Andone la conducere, Politehnica a adunat 11 victorii, patru remize şi opt eşecuri, bilanț cu care se clasează pe locul 7, cu 37 de puncte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.