Băiat de 14 ani, în moarte cerebrală, după ce a fost bătut cu bestialitate. Agresorul postează mesaje pe Facebook

3199
Andrei Ivan, un băiat de 14 ani din Mangalia, este în moarte cerebrală la spitalul din Constanţa după ce a fost bătut de un practicant al sporturilor de contact. În acest timp, agresorul, care se află în arest la domiciliu, postează mesaje pe Facebook.
La 1 februarie, Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală de un practicant al sporturilor de contact, mai mare decât el cu un an.
Totul a pornit de la o fată. Băiatul a fost bătut până a rămas fără suflare. Până la venirea echipajului SMURD, doi tineri i-au făcut lui Andrei masaj cardiac. Iniţial, el a fost dus la spitalul din Mangalia şi apoi transferat la Constanţa. De atunci, copilul se află internat la Terapie Intensivă.
„Este tot în moarte cerebrală. Pulsul inimii este 86, temperatura corpului este 34 grade, iar tensiunea este stabilă“, spune tatăl, care vrea să-şi transfere copilul la un spital din Viena. Urmează ca specialiştii de acolo să decidă, pe baza dosarului, dacă poate fi transferat şi dacă îl pot salva. Agresorul este în arest la domiciliu.
Pe reţelele sociale a apărut o poză în care agresorul postează mesaje pe Facebook. „Îmi pare rău că am pierdut focurile cu toţi. Au fost nişte probleme şi nu am putut să dau snap. Asta e telefonu lu tata că al meu e la poliţei Va pwp pe toţi“, a scris agresorul pe pagina de Facebook.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ