Băiat bătut și umilit pe stradă de alți copii. Mama lui a publicat imaginile VIDEO

751

Poliţiştii din Alba au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, după ce un băiat de 10 ani din Cugir a fost lovit şi umilit de mai mulți copii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani. Totul a fost filmat, iar mama băiatului agresat a postat imaginile pe Facebook.

În imagini se vede cum băiatul, căzut pe jos, este lovit în cap şi în abdomen cu picioarele de o fată, iar după ce se ridică este lovit de aceeași fată, dar şi de alţi copii, cu palmele peste faţă. Cei care asistă râd şi filmează. Potrivit polițiștilor din Alba, agresorii au fost identificați şi au fost chemați, împreună cu părinții, la audieri, relatează alba24.ro.

Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu Robert, care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea sa ii numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat dpdv legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….

Publicată de Adriana Maria Metea pe Marţi, 9 iulie 2019

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ