Băgați huiduiala la dubă! Ce spun protestatarii din Timișoara? VIDEO

711

Un deputat PSD a gândit mult și foarte adânc. Drept rezultat, a și născocit o nouă năzbâtie. Nu este la prima ispravă de acest fel. El este cunoscut pentru tot felul de initiațive, de cele mai multe ori denumite tolerant cel puțin… ciudate, dacă nu chiar la limita ridicolului.

Mult umblatul medic ieșean ori are imaginație multă, ori mult timp liber, sau nu găsește cea mai bună soluție să se facă de râs temeinic. Dacă tot nu mai poate ține socotela partidelor prin care a trecut, măcar acum ține la liniștea și stabilitatea statului de drept.

În propunerea de posibilă lege, Tudor Ciuhodaru ar dori să se încrimineze și să se dea pedepse cu cațiva ani de pușcărie oricărei tentative de destabilizare prin mitinguri, proteste sau alte pericole iminente. Statul de drept autohton este atât de sperios, încât se poate vătăma dintr-o huiduială mai zdravană. Ciudata măsură este contestată de mai toată lumea, chiar și de colegii medicului cu minte odihnită.

LAURENȚIU ȘTEFĂNESCU--INIȚIATIVA TIMIȘOARA 3 MARTIE 2017.Still003

Unul din nemulțumiții care au luat poziție împotriva Guvernului la recentele mitinguri de protest  de la Timișoara a ținut să spună ce crede despre propunerea de lege. „E încă un gest pe care PSD îl face în inconștiență sa. Nu are decât darul de a crea o tensiune și mai mare printre cei ce au ieșit în stradă… Ideea de a aresta pe cei care se opun ordinii constituționale așa cum dumnealui specifică în inițiativa legislativă, nu este altceva decât un act al unei puterii discreționare și autoritare. Sperăm să nu se întâmple niciodată și astfel de lege să nu existe în România… Pe de altă parte, astfel de gesturi nu au darul decât să tensioneze și mai mult relația în acea Românie care a ieșit în stradă să protesteze … Aceste demonstrații de stradă nu au avut lideri… Oameni au ieșit în stradă, au făcut-o împotriva gesturilor pe care Guvernul l-a făcut, de a instaura un regim de cleptocrație…” este de părere Laurențiu Ștefănescu, unul din inițiatorii Noii Proclamații de la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ