Aveţi proiecte de cultură – tineret? Primăria Timişoara oferă finanţare

326

Organizaţiile non profit care doresc să implementeze proiecte pe domeniile cultură şi tineret pot primi bani pentru implementarea lor de la Primăria Timişoara, prin Casa de Cultură a municipiului.

Potrivit reprezentanţiilor instituţiilor mai sus menţionate, suma pusă la bătaie pentru astfel de proiecte este de 3,5 milioane de lei.

„Sumele defalcate pe domenii de interes, propuse a fi finanţate sunt următoarele:
CULTURĂ: 2 800 000 LEI
TINERET: 700 000 LEI”, transmite Primăria Timișoara.

ONG-urile interesate trebuie să întocmească un dosar complet pentru a primi banii. Nici o finanţare nerambursabilă nu poate depăşi 70% din bugetul total pus la dispoziţie de autorităţi.

„Finanţările nerambursabile trebuie însoţite de o contribuţie de minimum 30% din valoarea totală a proiectului din partea beneficiarului din care minimum de 10% trebuie să reprezinte contribuţia proprie a beneficiarului, diferenţa de 20% putând fi acoperită din alte surse atrase. Având in vedere că în anii anteriori au fost proiecte care s-au desfăşurat în prima parte a anului şi nu au putut fi finanţate şi pentru a accelera procedura de obţinere a finanţărilor nerambursabile, propunerile de proiecte se vor depune în perioada 8 – 25 mai 2017. Data limită de depunere a propunerilor este 25 mai 2017, ora 16,00”, spun autorităţile.

Proiectele se depun într-un exemplar la sediul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara şi vor avea menţiunea pe plic „pentru Comisia de Cultură” sau „pentru Comisia de Tineret” şi un exemplar în format electronic pe CD/DVD/stick.

Evaluarea şi selecţia proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către Comisia de cultură şi Comisia de tineret, constituite prin dispoziţia primarului municipiului Timişoara, în perioada 26 mai – 2 iunie 2017.

Dosarele se pot depune la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara de pe strada Miron Costin nr. 2 şi pe e-mail: office@timisul.ro. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr de telefon 0256 498214.

LĂSAȚI UN MESAJ