Aventura unui tânăr care s-a urcat la volanul unei mașini furate, după ce a băut. Cum s-a terminat totul

50
Un bărbat din Caraș-Severin a ajuns pe mâna polițiștilor după o aventură nesăbuită. Omul a băut noaptea trecută în Anina și a decis să plece la Moldova Noua. Însă nu avea mașină. Așa ca a decis să fure una parcată pe o stradă din oraș. Proprietarul a anunțat polițiștii imediat ce a observat ca îi lipsește autoturismul.
„La fața locului s-a deplasat de urgență echipa operativă din cadrul poliției, demarând cercetările. De asemenea, au fost instituite filtre de poliție în trafic în vederea depistării autoturismului. În urma cercetărilor, polițiștii au identificat un tânăr de 27 de ani din Anina, bănuit că, în cursul nopții, ar fi sustras autoturismul în cauză, folosind dublura de chei pe care ar fi găsit-o în interiorul mașinii, cu scopul de a se deplasa în orașul Moldova Nouă”, anunță IPJ Caraș-Severin.
Autoturismul a fost recuperat și predat proprietarului fără a prezenta urme de distrugere sau lipsa altor bunuri din interior. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

LĂSAȚI UN MESAJ