Autostrada Lugoj – Deva va avea propriu centru de întreținere

102

Autostrada Lugoj – Deva va avea propriu centru de întreținere. Astfel, de aici echipele de intervenție ale DRDP Timișoara vor putea ajunge în timp record în zonele cu probleme și, iarna, aici se pot depozita utilaje și materiale pentru deszăpezire.

Viitorul Centru de Întreținere Șoimuș, care se construiește pe Lotul 4 #A1 Lugoj – Deva, va deservi sectorul de autostradă de la Ilia la Șoimuș, precum și alte sectoare ale A1. Centrul, poziționat în nodul rutier Șoimuș, pentru a avea acces în toate direcțiile autostrăzii, va cuprinde o clădire operațională, un atelier de întreținere și reparații ale utilajelor necesare în funcționalitatea autostrăzii, un depozit de materiale antiderapante pentru sezonul de iarnă”, transmite DRDP Timișoara.

Structura de rezistență a clădirilor este în curs de încheiere, echipele antreprenorului executând în această perioadă finisajele, lucrări la instalațiile electrice și sanitare/termice, precum și rețelele de utilități din incintă, la acoperișul depozitului de materiale și la platforma centrului.

LĂSAȚI UN MESAJ