Autostrada care leagă vestul de centrul țării se închide

117
Autostrada A1, care leagă Timișul de centrul țării, va fi închisă, pe o porțiune, săptămâna viitoare. Asta pentru că aici trebuie montate mai multe indicatoare rutiere.
De asemenea, constructorul lotului 4 din Lugoj-Deva a început conectarea acestui segment cu autostrada Deva-Orăștie.
„Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanților la trafic ce trebuie montate pe drumurile naționale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Șoimuș – Deva și DN 7 Simeria) și în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieșirea din trafic, CNAIR și Antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Șoimuș – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie”, spun cei de la DRDP Timișoara.
Astfel, miercuri, 10 octombrie 2018, vor începe efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). În această perioadă sunt în derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.
„Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018. Reamintim că circulația rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva”, mai transmite direcția de drumuri.

LĂSAȚI UN MESAJ