Autoritățile timișene nu dau doi bani pe părerea cetățenilor! Intersecția dintre Calea Urseni și Centura de Sud a Timișoarei rămâne fără sens giratoriu

80

Protestul cetățenilor nemulțumiți de lipsa unui sens giratoriu la intersecția dintre Calea Urseni și Centura de Sud a Timișoarei rămâne fără efect.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Alina Sabou, a declarat că realizarea unui sens giratoriu ar întârzia foarte mult proiectul.

“Conform proiectului tehnic aprobat și acceptat de toate autoritățile implicate, intersecția Timișoara Sud cu Drumul comunal 98 Calea Urseni se va amenaja ca intersecție în cruce, cu virare obligatorie la dreapta. Orice altă soluție tehnică ar însemna lucrări suplimentare pentru relocări ale rețelelor de utilități și canalelor din zonă, precum și exproprieri suplimentare. Toate acestea ar duce la o altă întârziere a proiectului”, spune Alina Sabou.

Cetățenii care au protestat cerând un sens giratoriu pe Calea Urseni au spus, cu ocazia evenimentului în care și-au exprimat nemulțumirile, că preferă ca proiectul să fie întârziat cu șase luni, dar să fie realizat un sens giratoriu, așa cum a fost amenajat la Drumul Boilor.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ