Autoritățile străine curăță Timișoara de infractori! Cum a fost prinsă o cunoscută hoață, în Austria

1320
Hoții din buzunare care circulă prin tramvaiele din Timișoara, prinşi de atâtea ori de poliţişti, ajung din nou pe străzi din cauza sistemului judiciar din România. Nu la fel se întâmplă în alte ţări din Europa de Vest, acolo unde hoţii sunt trimişi fără drept de apel la “răcoare”. Aşa s-a întâmplat şi cu o cunoscută hoaţă care activa în tramvaiele din Timişoara. Ea a fost condamnată în Austria, după ce a fost prinsă furând. Este vorba despre Frusina Fercovici din comuna Vinga, judeţul Arad.
Anunţul a fost făcut de Cristi Brâncovan, renumit pentru lupta lui împotriva hoţilor din mijloacele de transport în comun din Timişoara.
hoata frusina“Condamnare! Devenită cel putin la fel de cunoscută precum excentricul nostru primar, „controloarea de poșete și buzunare”, Frusina, a fost afectată de notorietate în plan „profesional” și cum nu a reușit să facă pasul spre politică, precum alți hoți din Parlament, a fost nevoită să-și continue cariera infracțională peste hotare, respectiv în Austria, țară în care protejarea infractorilor nu e politică de stat, precum în Româia. În scurt timp a fost prinsă și condamnată la 2 ani și 2 luni, alături de alt hoț local. Îi urez și ei și băieților ei, ce mă învinovășesc pe mine pentru că sunt acolo unde le e locul, la cât mai mulți ani, cu executare!”, a scris Cristi pe facebook. Cristi Brâncovan susţine că în România aceasta nu a fost condamnată definitive niciodată, deşi a fost prinsă în mai multe rânduri furând. “De remarcat faptul că În România nu i-am găsit nicio condamnare definitivă în ultimii 10 ani. Și-a luat doar o condamnare in primă instanță în 2014, dar schimbându-se codul penal a intervenit legea mai favorabilă în baza căreia a avut posibilitatea să se impace cu partea vătămată și să scape. Pe vechiul cod nu scăpa de răspundere prin împăcare”, mai precizează Cristi Brâncovan.

LĂSAȚI UN MESAJ