Autoritățile deschid centre de vaccinare în toate orașele din Timiș

134

Toate oraşele din judeţul Timiş vor avea centre de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, în următoarele zece zile, după ce mâine se vor deschide astfel de locaţii în Ciacova şi Gătaia, iar apoi în Recaş.

“Începând cu data de 13 aprilie, două noi centre îşi vor începe activitatea de imunizare a populaţiei cu vaccinul împotriva COVID-19 Pfizer, la Casa de Cultură Gătaia şi la Kardinal One Medical Ciacova, iar din 20 aprilie se operaţionalizează şi centrul de vaccinare de la Casa de Cultură din Recaş. Odată cu intrarea în funcţiune a acestor centre, s-a asigurat la nivelul judeţului Timiş acoperirea întregii arii, creând posibilitatea populaţiei să se vaccineze în cel mai apropiat centru de domiciliu”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Timiş, Cornelia Bubatu.

În judeţul Timiş sunt funcţionale acum 28 de centre de vaccinare, cu un total de 87 de fluxuri. De la începutul campaniei de vaccinare s-au imunizat 167.498 de persoane, dintre care 44.519 au făcut şi doza de rapel

Sursa: www.radiotimisoara.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ