Autorii tentativei de tâlhărie de la Café Club Dielli, din Timişoara, arestaţi preventiv! Complicele tălharului, chiar bodyguardul localului

1830

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de autorii tentativei de tâlhărie, din noaptea de 16 octombrie, de la localul Café Club Dielli, din Timişoara.

Este vorba despre Laurenţiu-Daniel Macoveiciuc, 29 de ani, şi Tiberiu-Lucian Massong, 32 de ani, acuzaţi de tentativă la tâlhărie calificată, respectiv complicitate la infracţiunea de tentativă de tâlhărie calificată.

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că în dimineaţa zilei de 16.10.2016, după orele 6, inculpatul Macoveiciuc Laurenţiu-Daniel ar fi intrat într-un cafe-bar situat pe Calea Aradului din Timişoara, purtând o glugă pe cap, unde prin ameninţarea cu un pistol i-ar fi cerut angajatei banii din încasări, fiind determinat să părăsească localul fără însuşirea vreunui bun, ca urmare a faptului că angajata respectivă a apăsat butonul de panică”, ne-au comunicat anchetatorii.

În vederea comiterii acestei fapte, inculpatului Macoveiciuc Laurenţiu-Daniel i-ar fi fost înmânat pistolul şi i-ar fi fost oferite informaţii cu privire la sumele de bani obţinute din încasări, respectiv cu privire la persoanele care se află în incinta localului în intervalul în care se face ”monetarul”, de către inculpatul Massong Tiberiu-Lucian, care se ocupă de paza acelui local.

La data de 25 noiembrie 2016, inculpaţii au fost prezentaţi cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara, care a admis cererea şi a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele acestora, pentru o perioada de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ