Automobiliștii din Dumbrăvița au luat partea leului la Gala Campionilor Automobilism & Karting Timiș 2018. Video

60

A avut loc cel mai important eveniment festiv din lumea sportului cu motor, premierea Campionatului de Automobilism și Karting Timiș ediția a XVIII-a, denumita “GALA CAMPIONILOR AUTOMOBILISM & KARTING TIMIȘ 2018”. De buna organizare a evenimentului s-a ocupat și de această dată Comisia de Automobilism și Karting din cadrul ACR Timiș, prin președintele Ladislau Marius Giurisici-Firuleasa.

La eveniment au fost prezenți reprezentanții institutiilor publice, precum Jandarmeria Română, Poliția Rutieră sau Poliția Locală Timișoara, primari și viceprimari din diferite comune timișene, dar a onorat cu prezența și Adrian Tal, directorul executiv al Direcției de Sport și Tineret Timiș.

Chiar dacă s-a confruntat cu mari probleme pe parcursul campionatului, la gală, ACS Dumbrăvița a fost în lumina reflectoarelor prin sportivi, arbitri, administrație, conducători de club, dar și sponsori. Puternicul echipaj Marius Giurisici – Bogdan Vlădușel a câștigat deteșat în Clasamentul Clasei I și la Open. Sergiu “Gao” Tirla a urcat și el de două ori pe prima treapta a podiumului, dat fiind faptul că a triumfat atât la Clasa a-III-a, cât și la categoria DriftTimShow. La feminin tot dumbrăvițencele au fost în prim plan: echipajul Kerstin Wolf-Claudia Oprinescu a câștigat detașat, în fața echipei Grama-Barmayoun, ba mai mult Kerstin Wolf s-a clasat pe locul I și în clasamentul mașinilor Hybrid!

Secția de automobilism și karting din cadrul ACS Dumbrăvița a devansat Schoko Baroque Constructim Racing Team în clasamentul pe echipe din cadrul Campionatului de Automobilism Timiș 2018. Kartingul a fost dominat și de această dată de sportivi ajutați de dumbrăvițeanul Balázs Nagy. În clasamentul Kids, Alessia Nagy a urcat pe prim treaptă, urmată fiind de Vlad Mereșan și de frațuzoaica Maeva Gilles. La super sport Victor Nagy a terminat pe locul I, urmat în clasament de Darius Nițu și de Alexandru Nagy. INT. Balazs

Ladislau Marius Firuleasa Giurisici a anunțat deja calendarul competițional pe 2019, care va începe cu tradiționalul Raliu al Mărțișorului din 16 Martie. Rally Sprint & Kart Dumbrăvița se va organiza și în acest an pe data de 29 Iunie 2019.

Sursa: dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ