Automobilism de înaltă clasă în centrul Timișoarei

65

Cei mai buni sportivi automobiliști timișeni ai momentului și-au arătat încă odată adevărată valoare într-un concurs de excepție, pe un parcurs de excepție, cu un public de excepție, care a apludat la scenă deschisă prestația piloților.

Etapa a V-a – MARELE PREMIU AL MUNICIPIULUI TIMIȘOARA 2018 – desfășurată în parcarea ALPHA PARKING (clădirea ANAF, zona Piață 700) din Campionatul Internațional de Automobilism Timiș 2018 a etalat tot ceea ce dă savoare sportului automobilistic, tehnică de pilotaj superioară, erori „la milimetru” care au produs răsturnări de situații, abandon în manșă 2, ceea ce a schimbat podiumul care era ca și făcut, revenirea în forță a lui Mihai Preunca, care a fost și marele câștigător al acestui concurs, cu cel mai bun timp realizat, detronându-l pe marele favorit Giurisici Marius, spectacolul magnific realizat de unul din cei mai buni drifteri români, Marcovici Adrian, parcursul elegant și fără greșeală a unicei reprezentante a doamnelor și domnișoarelor în această competiție, Wolf Kerstin, care iată încet,încet,devine un nume în automobilismul timișan și național.

Din păcate concursul de karting a fost anulat din cauza prognozei de vreme nefavorabilă. Organizarea perfectă a Comisiei de Automobilism și Karting-ACR Timiș și arbitrajul fără greșeală al Colegiului de Arbitrii auto-moto-kart Timiș au completat cu brio acest minunat weekend sportiv automobilistic.

Concursul următor va fii în dată de 14.07.2018 ,VTM TIMIȘ-NADRAG, ca ediție a V-a a CUPEI ROMÂNIEI LA AUTOMOBILISM 2018. Informație importantă pentru iubitorii sportului automobilistic, Comisia a decis joi organizarea în cadrul acestei competiții și a unei secțiuni de Rally-Sprint pe o porțiune din traseul de VTM pentru automobilele fără roolbar și cu piloți agreați de Comisia de Automobilism și Karting-ACR Timiș.

CLASAMENTE
Clasa 1
1.Preunca Mihai – Honda Civic
2.Iancu Remus – Opel Corsa
3.Giurisici Marius – Honda Civic
Clasa 2
1.Sburlea Florin – Mazda 323
2.Petenchea Daniel – Peugeot 205
3.Preunca Daniel – Renault Clio
Clasa 3
1.Marcovici Adrian – BMW E30
Clasa E
1.Preunca Daniel – Renault Clio
Clasa special Feminin
1.Wolf Kerstin – Honda Civic
DriftTimShow
1.Marcovici Adrian – BMW E30
Echipe
1.CONSTRUCTIM-SCHOKO BAROQUE RACING TEAM –compusă din Preunca Mihai,Preunca Daniel, Iancu Remus, Petenchea Daniel

sursa – www.dumbravitatv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ