August de coșmar pentru șoferii care trec prin vestul țării!

482

Se anunţă un august greu pentru şoferii care circulă pe drumurile naţionale din vestul ţării.

Cel puţin conducătorii auto care se îndreaptă spre centrul ţării, din Tmiş sau Arad, pe DN76, trebuie să se înarmeze cu răbdare. Aproape toată luna august, aici se impun resttruicţii de circulaţie. Se munceşte la podul de peste Mureş, cel care duce pe autostrada A1 şi la DN76, până în 23 august.

„Până în data de 9 august 2017, în zonă se va circula cu restricții timp de 3 ore (intervalul 11-14), iar în perioada 9 – 23 august 2017, restricțiile vor fi instituite timp de 5 ore (intervalul 11-18). Intervalul orar în care se execută lucrările poate fi modificat, în funcție de avizul C.F.R. S.A., deoarece este necesară și întreruperea alimentării cu energie electrică a magistralei de cale ferată. Utilajul cu ajutorul căruia se execută reparațiile va fi amplasat pe o bandă de circulație, zona fiind restricționată și semnalizată cu piloți de circulație. Traficul se desfășoară alternativ, pe o bandă”, transmite DRDP Timişoara.

Şefii de la Drumuri le transmit şoferilor să folosească o rută alternativă: „Deoarece este posibil să se formeze coloane de autovehicule la ieșirea de pe autostradă, pe sensul Sibiu-Deva, pe DN 76, dar și pe DN 7, la intersecția cu DN 76, pentru evitarea zonei de lucrări, poate fi folosită ruta DN7 Deva – Simeria – intersecție A1 și retur.”

1 COMENTARIU

  1. Reparatia capitala s-a facut in ultima parte a lui 2015 , constructorul a gasit utilaj sa lucreze si sub pod in august 2017 , nu era mai usor daca mai faceau in acesat timp un pod si vre-o 200 km de autostrada ? Domnilor de la Drumuri (acum se spune altfel) chiar sunteti iresponsabili ? Sau procentul e mare ? 🙁 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ