Au venit din Mehedinți să ”se dea mari” făcând drifturi la Timișoara! Unul cu BMW, altul cu Dacia Logan!

3024

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat, azi-noapte, două persoane care făcut drifturi și au turat motoarele autovehiculelor cu care se deplasau în zona centrală a Municipiului.

Primul dintre aceștia, un tânăr de 22 de ani, cu domiciliul în Dr. Tr. Severin, Mehedinți, a fost depistat în jurul orei 00.30, pe Bdul I.C. Brătianu, unde, în timp ce se afla la volanul autoturismului marca BMW, a efectuat derapaje și întoarceri bruște pe loc în scop de divertisment.

Cel de-al doilea, un alt tânăr de 24 de ani, tot din Dr. Tr. Severin, Mehedinți, a fost depistat în jurul orei 03.30, în Pasajul Michelangelo, unde, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, a efectuat derapaje controlate, frânări tot în scop de divertisment.

Ambii conducători auto au fost sancționați conform HCL 371/2007 modificată, cu câte 2500 lei. Astfel de metode de distracție constatate în rândul tinerilor, pe timp de noapte, sunt interzise și se sancționează cu amenzi între 800 și 2500 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ