Au „uitat” să distribuie peste 10.000 de plicuri, între care și citații de la instanțe. Acestea au fost găsite în subsolul oficiului poștal și la angajați acasă

375

Peste 10.000 de plicuri care nu au ajuns la destinatari, între care și citații de la instanțe, au fost găsite în subsolul Oficiului Poștal din Sebeș, județul Alba și acasă la foști și actuali angajați, în urma perchezițiilor efectuate de polițiști.

Polițiștii din Alba au reținut opt persoane bănuite că nu și-au îndeplinit obligațiile de serviciu și nu ar fi livrat corespondența destinatarilor. La perchezițiile făcute de oamenii legii au fost găsite în subsolul Oficiului Poștal Sebeș, județul Alba, aproape 7.000 de plicuri care nu au fost înmânate destinatarilor, depozitate în saci de plastic, iar peste 3.000 de plicuri au fost găsite acasă la foști și actuali angajați.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii față de opt persoane din municipiul Sebeș și localitățile rurale din apropierea acestuia, care sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și fals intelectual. Cu ocazia celor 23 de percheziții care au avut loc ieri (joi – n.r.), la domiciliile acestora au fost găsite 3.380 de plicuri expediate de instanțe de judecată, instituții publice și furnizori de servicii, iar la sediul societății comerciale specializată în furnizarea de servicii poștale au fost găsite 6.904 plicuri neexpediate destinatarilor în termen”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Cele opt persoane reținute vor fi prezentate, vineri, procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa – hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ