Au pierit în urma infectării cu COVID-19! Șapte angajați din învățământul timișean au fost răpuși de boală, de la începutul epidemiei

851

Șapte angajați din sistemul de învățământ din Timiș au decedat în urma infectării cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei până în prezent.

Dintre aceștia, patru cadre didactice au pierdut lupta cu boala, spune șeful Inspectoratului Școlar Timiș, Marin Popescu.

“Patru cadre didactice au decedat din cauza COVID-19 de la debutul pandemiei până în prezent. Dintre acestea, trei erau de la Liceul Tehnologic ‘Cristofor Nako’ din Sânnicolau Mare şi unul de la Liceul Teoretic din comuna Periam. De asemenea, doi angajaţi din rândul personalului auxiliar din Timişoara au decedat, de la Centrul pentru educaţie incluzivă ‘Dumitru Ciumăgeanu’ şi de la Colegiul Tehnic ‘Emanuil Ungureanu’. A mai decedat şi un cadru nedidactic”, a precizat Marin Popescu.

În prezent, sunt spitalizate 12 cadre didactice, trei cadre didactice auxiliare şi cinci cadre nedidactice. Niciun elev nu este internat din cauza COVID-19.

Sursa: www.radiotimisoara.ro

LĂSAȚI UN MESAJ