Au început nemulțumirile despre curățenia din Timișoara

782

Timișorenii au început să se plângă deja de calitatea srviciilor de salubritate prestate de noua firmă angajată de Primăria Timișoara. Oamenii susțin că muncitorii folosesc și în 2019 mături de nuiele, care împrăștie praful peste tot, sau că, pur și simpul, nu își fac treaba.

Un internaut a postat pe Facebook mai multe fotografii în care a surprins ”utilajele moderne” ale măturătorilor, dar și mașina automată de măturat care era ”la mezat”, nicidecum la muncă.

”Firma austriacă de salubritate în acțiune în zona Soarelui: 3 țigani cu mături din crengi se fac că dau cu mătura. Pământul adunat după 5 luni îl curăță natura când va ploua torențial și nu doar odată ….e cimentat deja pe asfalt. Mașina lor șmecheră e pe post de susținere pentru alt țigan… Super servicii de salubritate la nivel austriac”, a scris omul supărat pe Facebook.

Vă amintim că în Timișoara nu s-a făcut curățenie de luni bune, iar reprezentanții firmei de saubritate spun că va dura puțin până când orașul va arăta așa cum se cuvine. Dau însă asigurări că acest lucru se va întâmpla.

LĂSAȚI UN MESAJ