Au ieșit la iarbă verde pentru… „iarbă”!

286

Minivacanţa de 1 Mai muncitoresc, sărbătorită cu droguri de doi tineri din Timişoara. Aceştia s-au aşezat în maşină în zona Pădurea Verde, dar în loc să scoată grătarul şi berea cei doi au rămas în maşină unde au consumat droguri.

La sesizarea trecătorilor, poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zonă au verificat ce se întâmplă şi au găsit substanţe interzise asupra tinerilor.

„În zona Pădurea Verde a fost sesizat faptul că într-un autoturism cu numere de înmatriculare de Satu Mare se află două persoane care au un comportament suspect, ascunzându-se când trece cineva pe lângă mașină. La fața locului, polițiștii locali au depistat că în autoturismul descris se aflau două persoane care se prefăceau că dorm. La coborârea din autoturism aceștia erau incoerenți, se clătinau, prezentând stări de amețeală. Cei în cauză au fost identificați în persoana lui R.R., de 24 de ani, și V.C., de 34 de ani, ambii din Timișoara. La controlul efectuat asupra acestora a fost găsit un pachet de țigări în care se aflau două plicuri cu resturi vegetale, din categoria celor interzise, despre care unul dintre tineri a declarat că le-a achiziționat pentru consum propriu. Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 5 pentru continuare cercetărilor”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ