Au furat o tonă de semințe și șrot de floarea soarelui. Unul dintre hoți a mai furat și două tone de miez de nucă!

159

Trei persoane au ajuns acum în arestul Poliției Timiș după ce au furat o tonă de semințe și șrot de floarea soarelui.

Între cei trei se află și timișeanul care a fost prins de polițiști după ce a furat o tonă de miez de nucă din societatea comercială pentru care lucra. Acesta din urmă a fost identificat acum două săptămâni de polițiștii din Săcălaz, care investigau furtul a două tone de miez de nucă din depozitul unei firme de pe raza localității. Atunci, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 44 de ani, angajat al firmei, furase din depozit.

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul a mai furat, împreună cu alte două persoane – un bărbat de 41 de ani și o femeie de 48 de ani – o tonă de semințe și șrot de floarea soarelui de la aceeași societate comericală.

Potrivit polițiștilor, furtul a avut loc la mijlocul lunii decembrie 2015. Atunci, cei trei au forțat ușa de acces a unui depozit de unde au furat 590 de kilograme de semințe și 430 de șrot de floarea soarelui.

Prejudiciul creat de ei se ridică la 3.500 de lei.

Cei trei sunt cercetați penal acum pentru furt calificat și complicitate la furt calificat, ei fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

CITEȘTE ȘI: A furat două tone de miez de nucă!

LĂSAȚI UN MESAJ