Atenție unde îți parchezi mașina! S-ar putea să nu o mai găsești!

335

La Timișoara încă se ridica mașini de pe domeniul public. Nu cele staționate fără abonament sau tichet de parcare, ci acele autoturisme care încurcă traficul și accesul echipajelor de itervenție. Au fost descoperite si cazuri în care mașinile erau lăsate pe liniile de tramvai sau în stațiile RATT și blocau circulația mijloacelor de transport în comun.

Polițiștii locali au început o acțiune comună cu societatea Primăriei, care ridică mașini și, în două zile, au descoperit șase cazuri. Șoferii sau ales cu amenzi.

„Pe lângă sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale referitoare la oprire, staționare, parcar, blocarea accesului, s-au intensificat și acțiunile de ridicare a autovehiculelor depistate sub incidența indicatorului cu oprirea interzisă, pe pistele pentru bicicliști, în stațiile mijloacelor de transport în comun, pe trecerile pentru pietoni, pe linii de tramvai ori care blochează accesul în parcări ori incinta unor imobile”, transmite Politia Locala.

Amenzile încep de 290 de lei și ajung pana la 750 de lei. De asemenea șoferilor li se aplica și 2 sau 3 puncte penalizare pe carnet și mai au de achitat și o taxă pentru recuperarea mașinii.

LĂSAȚI UN MESAJ